Training Online schrijven

Je online schrijfkwaliteiten écht verbeteren met praktische tips. Met daarbij volop aandacht voor SEO en usability. Dat is de training Online schrijven in een notendop. Wat kun je precies verwachten? De training bestaat uit 2 onderdelen:

  • foutloos schrijven, want dat is onmisbaar als je goede webteksten wilt schrijven. Tijdens de training leg ik je precies uit wat d’tjes en t’tjes met SEO en usability te maken hebben.
  • schrijven voor internet, dus: hoe schrijf je SEO-vriendelijke teksten, die door Google worden gevonden?

We gaan het tijdens de training hebben over de specifieke eisen voor webteksten, over hoe je goede koppen en hyperlinks schrijft,  en nog veel meer.

Aanmelden voor de training Online schrijven

Korte, efficiënte training

Hoe ziet de training er verder uit?

  1. Mijn training is kernachtig, dus kort en krachtig. Met een goede mix van theorie en praktijk. Na een dagdeel van 3 uur zijn je online schrijfvaardigheden merkbaar verbeterd.
  1. De training houdt niet op na die 3 uur. Binnen een halfjaar na de training mag je namelijk 2 webteksten uit je eigen werkpraktijk bij me inleveren. Die zal ik vervolgens van feedback voorzien. Zo verdien je de training dus al snel terug!
  1. De training is persoonlijk. De groep is namelijk relatief klein. Minimaal 4 personen, maximaal 8 personen. Daardoor is er meer dan genoeg tijd voor je vragen.
  1. De prijs is prima: € 299, excl. btw.
  1. Ik geef de training op verschillende gezellige, originele locaties in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De precieze locaties en datums vind je in het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Ik wil hem natuurlijk ook bij jouw organisatie geven. In company dus.

Voor wie is de schrijftraining bedoeld?

Voor iedereen die in zijn werk wel eens worstelt met het schrijven van bijvoorbeeld een landingspagina, blog, nieuwsbericht of andere webtekst.

Dus erg geschikt voor onder meer marketeers,  communicatieadviseurs en webredacteuren.

Deelnemers aan de training Schrijven

Wie ben ik?

Ik ben Paul Poley, neerlandicus met zo’n 15 jaar ervaring als tekstschrijver en journalist. Zo schreef ik het taaladviesboekje ‘Voor de vorm’ en de boeken ‘Kroongetuige DNA en ‘MH17-De thuisreis.

Neem voor meer informatie gerust contact met me op!

Aanmelden Training Online schrijven

Ik meld me aan voor de training op:
24 september 2020, van 9 - 12 uur in Den Haag

Ik wil meer informatie over een incompany-training

Algemene voorwaarden schrijftraining