Voor de vorm

Omslag Voor de vormIn 2004 heb ik Voor de vorm geschreven, een taaladviesboek over spelling, grammatica en stijl. Het is geschreven voor mensen die in hun werk veel te maken hebben met schriftelijke communicatie. Zoals communicatiemedewerkers, communicatieadviseurs, redacteuren, webredacteuren en tekstschrijvers.

Voor de vorm nu slechts 7,50 euro

Ooit is Voor de vorm uitgegeven door uitgeverij Reed Business Information en verkocht voor 19,95 euro. Inmiddels heb ik de hele voorraad opgekocht en nu verkoop ik het boekje voor slechts 7,50 euro! Interesse? Mail of bel me.

De omslagtekst

Dit is de tekst die op de omslag van het boek staat:

“De vervoeging van werkwoorden, samentrekkingen, het gebruik van passieve zinnen – heel wat taalgebruikers gaan er de fout mee in. Spelling, grammatica en stijl zijn in de praktijk dan ook nog steeds lastige zaken. In Voor de vorm worden deze kwesties helder behandeld. Praktisch voor de taalgebruiker die twijfelt over zijn spelling of zinsbouw. Het boekje beperkt zich tot de hoofdzaken en is toegankelijk geschreven en is daarom een handige hulp bij het schrijven.”