Freelance eindredacteur

Freelance eindredacteur gezocht voor je artikel, je boek of je website? Of het nu gaat om de punt en de komma of de d en de t: ik maak je teksten snel weer leesbaar én foutloos. En als het nodig is, herschrijf ik daarbij de hele tekst.

INVESTEREN IN EINDREDACTIE

Veel teksten zitten vol met fouten, kijk maar eens rond op internet. Er zijn dus bedrijven die investeren in een eindredacteur kennelijk niet belangrijk vinden. Maar een lezer die ziet dat je website of artikel spelling- of grammaticafouten bevat, gaat twijfelen aan de kwaliteit en professionaliteit van je hele organisatie. Dat is niet leuk, maar wel écht te voorkomen… In de eerste plaats door een goede tekstschrijver in te huren voor het schrijven van de webtekst of het artikel. Of, als dat niet mogelijk is, door een goede eindredacteur te zoeken.

VOOR WIE DOE IK EINDREDACTIE?

In het verleden was ik onder meer freelance eindredacteur van de tijdschriften ArchitectenWeb Magazine, VertrekNL en SalarisMagazine. Ook redigeerde ik regelmatig plannen van aanpak van bouwbedrijf Heijmans. Tegenwoordig check ik vooral losse artikelen en websites, zoals kortgeleden die van Tjinco. Natuurlijk let ik daarbij op taalfouten, maar zeker ook op SEO en usability.

KOSTEN

Mijn uurtarief is € 90.