Huis-aan-huisspecials

Poley Tekst maakt al sinds 2000 met succes content voor huis-aan-huisbladen in Nederland. Dat zijn de zogeheten huis-aan-huisspecials. Per special vorm ik een team met andere journalisten, erkende fotografenbureaus zoals Pro Shots en VI Images/Hollandse Hoogte en marketing- en salesspecialisten.

Een goed team dat elkaar vindt in de passie voor het maken van mooie mediaproducten en voor sport!

Het concept: wij schrijven kwalitatief hoogwaardige teksten en leveren professionele beelden. Uitgevers van huis-aan-huiskranten kunnen daarmee hun uitgaven vullen.

Enkele voorbeelden van onze specials:

EK EN WK VOETBAL

De specials die het meest in trek zijn, zijn die voor een WK of EK voetbal. Voor elk eindtoernooi leveren wij exclusieve interviews (zoals in het verleden met Nederlandse internationals), reportages, speelschema’s, prognoses van BN’ers, et cetera. Soms hadden deze specials een oplage van meer dan 1,5 miljoen exemplaren.

Bekijk een voorbeeld: de WK vrouwen 2019-special

EK 2021

Momenteel zijn wij druk bezig ons voor te bereiden op het EK 2021. In de Special EK 2021 zit in elk geval een groot, exclusief interview met ‘cult’-analyticus Aad de Mos. Hij gaat spreken over het EK 2021 in het algemeen, en Oranje in het bijzonder. En ook nu weer laten we BN’ers vooruitblikken op het EK Voetbal.

EINDEJAARSSPECIAL

Aan het einde van elk jaar maken we een Eindejaarsspecial. In deze special staat alles wat iemand rond de feestdagen kan verwachten. Denk aan:

  • een vooruitblik op het nieuwe jaar door bekende trendwatchers;
  • jaaroverzichten; en
  • een interview met de Bekende Nederlander van het jaar.

In het verleden waren dit onder anderen actrice Carice van Houten en zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden.

Bekijk een voorbeeld: de Eindejaarsspecial 2019

TOUR DE FRANCE

Sinds 2012 maken we ook een special voor de Tour de France. BN’ers blikken daarin vooruit op de Tour. Ook komt er altijd een (ex-)renner aan het woord.

Bekijk een oude Tour-special (pdf)

Contactformulier