Huis-aan-huis specials

Huis-aan-huis SpecialsPoley Tekst maakt onder de naam ‘Huis-aan-huis Specials’ al sinds 2000 met succes content voor huis-aan-huisbladen in Nederland. In 2014 is een heus team gevormd met Ron Pelsmaeker als sales manager en Erwin Lauffer als marketing manager. Een goed team dat elkaar vindt in de passie voor het maken van mooie mediaproducten en de passie voor sport. We werken samen met journalisten, en erkende fotografenbureaus zoals VI Images.

WK/EK voetbal

Het concept: tijdens elk WK of EK voetbal schrijven wij teksten en leveren wij beelden waarmee uitgevers  van huis-aan-huisbladen hun uitgaven kunnen vullen. Met exclusieve interviews, reportages, speelschema’s, prognoses van BN’ers et cetera.

Eindejaarsspecial

Aan het einde van elk jaar maken we een Eindejaarsspecial. In deze special staat alles wat iemand rond de feestdagen kan verwachten. Denk aan een vooruitblik op het nieuwe jaar door bekende trendwatchers, overzichten en last but not least een interview met de Bekende Nederlander van het jaar. In het verleden waren dit onder anderen actrice Carice van Houten en zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden.

Tour de France

Sinds 2012 maken we ook een special voor de Tour de France. BN’ers blikken daarin vooruit op de Tour de France. In 2015 – met de Tourstart in Utrecht – was deze special een heel bijzondere. Met onder meer een interview met Bauke Mollema.

Soms hadden de specials een gezamenlijke oplage van meer dan 1,5 miljoen, maar eerlijk is eerlijk: dat aantal is de afgelopen jaren gehalveerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.