Huis-aan-huis specials

Huis-aan-huis SpecialsPoley Tekst maakt onder de naam ‘Huis-aan-huis Specials’ al sinds 2000 met succes content voor huis-aan-huisbladen in Nederland. In 2014 is een heus team gevormd met Ron Pelsmaeker als sales manager en Erwin Lauffer als marketing manager. Een goed team dat elkaar vindt in de passie voor het maken van mooie mediaproducten en de passie voor sport. We werken samen met andere journalisten, en erkende fotografenbureaus zoals VI Images/Hollandse Hoogte

Voorbeelden van onze specials:

Specials WK/EK voetbal

De pronkstukken onder onze specials zijn wel die rond een WK of EK voetbal. Het concept: voor elk eindtoernooi schrijven wij kwalitatief hoogwaardige teksten en leveren wij professionele beelden waarmee uitgevers van huis-aan-huiskranten hun uitgaven kunnen vullen. Met exclusieve interviews (zoals in het verleden met Nederlandse internationals), reportages, speelschema’s, prognoses van BN’ers, et cetera.

EK 2021

Momenteel zijn wij druk bezig ons voor te bereiden op het EK 2021. In de Special EK 2021 zit in elk geval een groot, exclusief interview met ‘cult’-analyticus Aad de Mos over het EK 2021 in het algemeen, en Oranje in het bijzonder. En ook nu weer laten we BN’ers vooruitblikken op het EK Voetbal.

Vraag direct de offerte aan voor de Special EK 2021

Eindejaarsspecial

Aan het einde van elk jaar maken we een Eindejaarsspecial. In deze special staat alles wat iemand rond de feestdagen kan verwachten. Denk aan een vooruitblik op het nieuwe jaar door bekende trendwatchers, overzichten en last but not least een interview met de Bekende Nederlander van het jaar. In het verleden waren dit onder anderen actrice Carice van Houten en zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden.

Tour de France

Sinds 2012 maken we ook een special voor de Tour de France. BN’ers blikken daarin vooruit op de Tour de France. In 2015 – met de Tourstart in Utrecht – was deze special een heel bijzondere. Met onder meer een interview met Bauke Mollema.

Soms hadden onze specials een oplage van meer dan 1,5 miljoen exemplaren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Offerte Special EK 2021

Ik wil meer weten over de inhoud en de prijzen van de EK 2021-special