Schrijfworkshop: Zakelijk schrijven

In korte tijd je schrijfkwaliteiten écht verbeteren met praktische tips. Dat is het unieke van de schrijfworkshop Zakelijk schrijven. Wat kun je precies verwachten in deze korte cursus? Vooropgesteld: natuurlijk leer ik je goede teksten te schrijven. Daarmee bedoel ik:

  • foutloze teksten, die voldoen aan de regels van de Nederlandse taal;
  • leesbare teksten, die lekker weglezen.

We gaan het tijdens de schrijftraining hebben over hoe je aantrekkelijk kunt schrijven, over welke uitdrukkingen je beter wél en niet in je tekst kunt gebruiken, over d’tjes en t’tjes (want met d’tjes en t’tjes gaat nog veel mis, met grote gevolgen) en nog veel meer.

Aanmelden voor de schrijfworkshop: Zakelijk schrijven

Korte en krachtige schrijfworkshop

Hoe ziet de schrijfworkshop er verder uit?

  1. Mijn training is kernachtig, dus kort en krachtig. Met een goede mix van theorie en praktijk. Na een dagdeel van 3 uur zijn je schrijfvaardigheden merkbaar verbeterd.
  1. De training houdt niet op na die 3 uur. Binnen een halfjaar na de training mag je namelijk 2 teksten uit je eigen werkpraktijk bij me inleveren. Die zal ik vervolgens van feedback voorzien. Zo verdien je de training dus al snel terug!
  1. De training is persoonlijk. De groep is namelijk relatief klein. Minimaal 4 personen, maximaal 8 personen. Daardoor is er meer dan genoeg tijd voor je vragen.
  1. De prijs is prima: € 299, excl. btw.
  1. Ik geef de training op verschillende gezellige, originele locaties in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De precieze locaties en datums vind je in het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Ik wil hem natuurlijk ook bij jouw organisatie geven. In company dus.

Voor wie is de schrijfworkshop bedoeld?

Voor iedereen die in zijn werk wel eens worstelt met het schrijven van bijvoorbeeld een persbericht, arbeidsovereenkomst, blog, zakelijke brief of adviesrapport.

Dus erg geschikt voor onder meer marketeers, HR-professionals, consultants, communicatieadviseurs, accountants en webredacteuren.

Deelnemers aan de training Zakelijk schrijven

Wie ben ik?

Ik ben Paul Poley, neerlandicus met zo’n 15 jaar ervaring als tekstschrijver en journalist. Zo schreef ik het taaladviesboekje ‘Voor de vorm’ en de boeken ‘Kroongetuige DNA en ‘MH17-De thuisreis.

Neem voor meer informatie gerust contact met me op!

Aanmelden Schrijfworkshop: Zakelijk schrijven

Ik meld me aan voor de training op:
10 september 2020, van 9 - 12 uur in Den Haag
1 oktober 2020, van 9 - 12 uur in Den Haag
3 november 2020, van 9 - 12 uur in Den Haag

Ik wil meer informatie over een incompany-training

Algemene voorwaarden schrijfworkshop